Cigar-čaša za viski

Jack Lumber

Foto: Corkcicle
Dijelom staklena čaša, dijelom odmorište za cigaru, cigar-čaša omogućuje držanje pića i cigare u jednoj ruci, bez ikakvog suvišnog žongliranja.

Neki užici su jednostavno stvoreni jedan za drugi. Tako, recimo, viski i cigare idu zajedno kao ruka i rukavica na minus nekoliko i jednostavno ne mogu jedno bez drugog. I puno je gospode koja su se svojski potrudila da napokon nađu savršenu kombinaciju viskija i cigara.

A za sve kojima su od viskija i cigara pune ruke posla, ekipa iz Corkciclea omogućila je da užitak božanstvene kombinacije bude još malo bolji ili, barem, još malo jednostavniji.

U Corkcicle čašu za viski, koja je ručne izrade, stane 2,66 cl omiljene vam vode života, što stvarno nije loša mjera za viski, ali tu je i gotovo savršeno smješteni utor u koji odložite cigaru.

To znači da će vam kod druženja ili samostalnog uživanja jedna ruka uvijek biti slobodna – za rukovanje, dohvaćanje zalogaja, knjige ili mobitela. Druga pak više neće morati izvoditi tko zna kakve akrobacije, kako bi što sigurnije istovremeno baratala i čašom i cigarom.

Osim toga, što je možda i najveća dobiti Corkciclea – ovako ćete eliminirati bilo kakvu mogućnost da vam pepeo s cigare padne u piće.

Cigar-čaša za viski košta 19,95 dolara i svakako mislimo da biste, kao uživatelj dobrog viskija i fine cigare, baš mogli naručiti jedan set.

Članak je izvorno objavljen na Gentleman.hr

IZVORGentleman.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.