Sportaši, ova društvena mreža mogla bi vas zanimati

Miroslav Wranka

Popularno web odredište koje okuplja pobornike zdravog duha u zdravom tijelu dodalo je novu značajku, pa podržava objavu postova.

Web odredište Strava se još od 2009. godine, kad se prvi put pojavilo, predstavlja kao društvena mreža za sportaše.

Skupa s pratećim aplikacijama za mobilne operativne sustave Android i iOS, postalo je jednim od najpopularnijih alata za trkače, bicikliste i druge ljubitelje sporta koji svoju strast vole upražnjavati na otvorenom, dijeliti podatke o napretku i natjecati se međusobno.

No, kako bi ga mogli doista zvati društvenom mrežom nedostajalo je nekoliko ključnih komponenti. Nedavno su dodali jednu od najvažnijih – mogućnost objave postova.

Nova će značajka omogućiti objavu članaka i savjeta, vlastitih priča o (ne)uspjehu, razmjenu iskustava s drugim korisnicima razgovorom, postavljanje fotografija…

Slično kao na Facebooku i drugim društvenim mrežama, objave će se pojavljivati u traci s novostima (feed), zajedno s objavama prijatelja i onih koji prate vaš profil.

Redizajnirani feed trebao bi postati dostupan svima do kraja ovog tjedna. Funkcionirat će kao proširenje platforme za blogove, predstavljene ranije ove godine, a u središtu pozornosti bit će izazovi, događanja i grupe, piše Digital Trends.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here