CASIO PRO TREK Južni pol, sjeverni pol, dragom je Pro Treku tako svejedno

Jack Lumber

FOTO: CASIO
Casio pro trek ručni je sat koji je zamišljen da gostuje na ruci avanturiste, putnike, backpackere, uglavnom osobe koje sve vrijeme radije provode vani nego unutra, u toplini ureda, uz kavicu i klikom do bilo kojeg dijela svijeta.

Uglavnom takav sat vam ne treba u uredu, ne treba vam za šetnju gradom, ne treba vam u nekoj urbanoj sredini., Treba vam u divljini. Zašto?

Zato što kombinira analogni i digitalni prikaz informacija. Pametan je. U njega je ugrađena Triple Sensor Version 3 tehnologija, ilitiga tehnologija trostrukoga senzora. Inačica tri.

Pa će vam tako magnetni senzor omogućiti informacije koje nudi klasični kompas kompasa, tu je senzor pritiska zraka, barometar tako da ste uvijek na čisto koliki je pritisak zraka, a dalje vam vaše znanje meteorologije govori hoće li ta kiša ili ne.

Ide i pod vodu, naravno, do dubine od sto metara, odnosno točnije funkcionirat će pod pritiscima do pet bara.

Naravno tu je i termalni senzor koji će vam očitavati trenutnu temperaturu. Osim toga tu je još do 5 zasebnih alarma koje možete raspodijeliti tijekom dana, prikaz lokalnog vremena za 29 gradova. Solarnog je pogona, odnosno punjenje baterije, a koja će vas držati bez punjenja i po nekoliko mjeseci, radite uz pomoć prirodnog ili fluorescentnog svijetla. Pozadinsko, automatsko LED osvjetljenje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here