Horizon FD85 model prilagođen europskom tržištu

FOTO: Horizon Yachts
Horizon Yachts objavio je kako je dovršen drugi trup potpuno novog modela Horizon FD85, koji je prilagođen europskom tržištu i svoj europski debi je doživio na Cannes Yachting Festivalu ove godina u rujnu piše yachtharbour.

Razvijena kao suradnja između svjetski poznatog yacht dizajnera Cor D. Rovera i pomorskog arhitektonskog tima iz Horizona, ova 26-metarska motorna jahta ima vrhunske mogućnosti krstarenja što nadopunjuje životni prostor i prostor za zabavne sadržaje te se može usporediti sa jahtama većima od 30 metara.

Sa svojim jedinstvenim eksterijerom i inovativnim izgledom interijera osmišljenim da maksimalno iskoristi površinu i širinu od 7 metara, jahta FD85 je namjerno dizajnirana na način da može ponuditi razna područja za zabavu i opuštanje.

U njoj se nalazi ukupno pet privatnih gostinjskih kabina, vlasnička kabina na palubi te četiri gostinjske kabine u potpalublju, kao i kabine za posadu ispred strojarnice. Jahta FD85 je napredna motorna jahta srednjeg dometa koja spaja vrhunski dizajn s funkcionalnim životnim i zabavnim prostorima.

Horizon Yachts nedavno je isporučio jednu od svojih novih E98 motornih jahti koja je porinuta u veljači ove godine. Tajvansko brodogradilište također je najavilo potpisivanje narudžbe za superjahtu CC115 za nove vlasnike iz Meksika s isporukom u 2018.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here