U HRVATSKU STIGAO RANGE ROVER VELAR

Netmobil.hr

FOTO: RANGE ROVER
Hrvatsko tržište automobila obogaćeno je za jedan od najboljih i tehnološki najnaprednijih SUV-ova ovdje ikad pristiglih nakon što je i službeno predstavljen Range Rover Velar, automobil koji u Land Roverovoj gami ‘sjeda’ između modela Evoquea i Sport.

Progresivnim, atraktivnim i prepoznatljivim dizajnom koji oduševljava na prvi pogled, naprednom tehnologijom i potpunom posvečenošću svakom detalju, Range Rover Velar oduševit će vjerojatno baš svakoga, a posebice one koji ulaze u krug potencijalnih vlasnika ovog automobila koji starta cijenom od 560,485 kuna, a koja može, poželite li i možete li si to priuštiti, premašuje milijun kuna u svom vrhu ponude.

Glamur, elegancija, moderno, zadivljujuće…, opisi su koji se nižu sami od sebe neovisno o tome trudite li se dočarati kako ovo vozila izgleda promatrate li ga izvana ili sjedite u njemu. Na sličan bismo način, primjerice, opisali elegantne ručice ‘skrivene’ u vratima koje prilikom otključavanja izlaze, a prilikom pokretanja vozila ulaze natrag u karoseriju iznimno udobnog 4803 mm dugog Range Rover Velara čija laserska svjetla snopove bacaju u daljinu veću od 500 metara.

Užitak koji pruža u vožnji na cesti pretvara se u užitak i na drugim površinama pa tako i kroz vodu čiju će dubinu i do 65 cm (što sam mjeri) svladati u nastojanju da se domogne prirodnijih površina za vožnju. Serijski dolazi s pogonom na svim kotačima i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa, može biti opremljen zračnim ovjesom koji omogućava 251 mm udaljenosti od podloge, a u ponudi je s pet motora – dizelski su snage 180, 240 i 300 KS, a benzinski 250 i 380 KS.

Međuosovinski razmak od 2874 mm omogućava iznimno prostranu luksuznu unutrašnjost kojom dominira digitalni kokpit, a tu je i Touch Pro Duo infotainment sustav kojim se upravlja putem dva 10-inčna zaslona na dodir visoke rezolucije koja su smještena na središnjem dijelu prednje armature. Zapremnina prtljažnog prostora iznosi 632 litre.

IZVORNet.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.