Monaco Yacht Show – parada luksuza

M.M.

Foto: M.M.

Za sve koje interesira jahting, pogotovo one dubljeg džepa, Monaco Yacht Show je obavezno odredište svake godine. I ove godine posjetitelji će biti oduševljeni sa 125 luksuznih plovila koji će se od 27.-30. rujna okupiti u povijesnom Port Hercule u Monacu.

Po 27. put po redu u Monacu će se okupiti proizvođači, vlasnici, kupci i zaljubljenici u luksuzne jahte na Yacht Show-u koji se smatra najglamuroznijim i najprestižnijim na svijetu. Zato vjerojatno ne iznenađuje činjenica da će više od 33.000 ljudi posjetiti francusku rivijeru kako bi doživjeli vrhuski luksuz iz prve ruke.

Prosječna cijena brodova koje će moći vidjeti kreće se oko 25 milijuna funti što svakako nije malo.

U nastavku je nekoliko izložbenih primjeraka koje će posjetitelji biti u mogućnosti vidjeti uživo.

Rock.It

Promo foto: Monaco Yacht Show

Sportska  i elegantna, jahta od 60m “Rock.It” je savršena kombinacija suvremenog i udobnog. Procjenjuje se da košta 65 milijuna funti a dokazala se i kao vrhunski svjetski krstaš na putovanjima kroz Srednju Ameriku i Galapagos.

SeaLyon

Promo foto: Monaco Yacht Show

Sa maksimalnom brzinom od 17 nautičkih čvorova, “SeaLyon” je snažna zvijer na valovima. Procijenjena na 30 milijuna funti prihvaća 12 gostiju u 6 luksuznih kabina te 16 članova posade. Unutrašnji dizajn je osmislio Gary McBournie poznat po radu sa nekim od najvećih svjetskih slavnih osoba.

Legend

Promo foto: Monaco Yacht Show

Zgodnog naziva “Legend”, ovaj brod je izgrađen za avanturu. Dosega 7.600 nautičkih milja, opremljen heliodromom i trupom ojačanim za ledene uvjete, ovaj brod može krenuti na najudaljenije oceane svijeta. Ugodno može smjestiti 26 gostiju te im ponuditi luksuz i zabavu.

Quite Essential

Promo foto: Monaco Yacht Show

“Quite Essential” može primiti do 12 gostiju u šest kabina. Opremljena je teretanom s najsuvremenijom opremom, saunom sa sunčalištem i sobama za masažu, kao i velikim stambenim prostorima. Na sundeck-u ima jacuzzi s panoramskim pogledom, malu blagovaonicu i bar. Procijenjena na 33 milijuna funti, Quite Essential predstavlja jednu od najboljih 55-metarskih jahti na tržištu.

Seven

Promo foto: Monaco Yacht Show

“Seven”, nova jedrilica proizvođača Perini Navi, nudi beskompromisnu udobnost, sigurnost i smještaj. Njezine inovativne elegantne linije trupa i tehnološka rješenja jamče brzinu i performanse za vrijeme jedrenja.

Oasis

Promo foto: Monaco Yacht Show

“Oasis”, jedna od najuspješnijih čarter jahti na svijetu, nudi izvanrednu kvalitetu gradnje od strane Lürssena i procjenjuje se na cijenu od 30 milijuna funti. Smještaj za 12 gostiju nalazi se u šest prostranih kabina, uključujući i master suite veličine 99 kvadratnih metara s vlastitim salonom, privatnim uredima, garderobama i privatnim kupaonicama.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.