Victorinox I.N.O.X Sky High Watch

M.M.

Promo foto: Victorinox

Tvrtka Victorinox je možda najpoznatija po svojim nevjerojatno korisnim Swiss Army Knife noževima, no ti nije jedino što proizvode. Zadnjih godina su počeli proizvoditi i vrlo kvalitetne satove.

Njihov zadnji Victorinox I.N.O.X Sky High Watch kojeg možete nabaviti po cijeni od 850 dolara je limitirana verzija linije iz 2014. sa titanijskim unapređenjima iz linije 2016.

The Sky High je prošao preko 130 testova izdržljivosti, uključujući termalne šokove sa promjenama temperature od preko 60 °C kao i visinske testove do 27.000 stopa. U njemu je provjereni švicarski kvarcni mehanizam koji je vodootporan do dubine 200 metara. Pozadina mu je bijele boje sa crvenim brojčanikom koji pokazuje 24 sata, a remen mu je od najlonskog konopa za kojeg kažu da je osam puta čvršći od čelika. Također dolazi i u verziji sa gumenim remenom.

Bijela boja INOX Titanium Sky High satova je inspirirana uglavnom bijelim prostorima u kojima se nalaze astronauti tijekom svojeg boravka u svemiru.

Kako bi ova edicija bila ekskluzivnija, dolazi u paru sa ravnopravno pouzdanim bijelim Swiss Army Knife nožem sa ikonom astronauta nacrtanom na ručki koja je potaknuta činjenicom da su njihovi noževi dio opreme koju mnogi astronauti NASA-e nose sa sobom prilikom leta u svemir.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here