Samsung Galaxy J i Gear VR stigli i kod nas

PROMO FOTO: Samsung Hrvatska

Svakako moramo naglasiti i novu paradigmu produktivnosti koju omogućava Samsung DeX, koji telefon povezuje s monitorom i tako gotovo u potpunosti može zamijeniti stolno računalo’ objašnjava Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics. Dodao je kako Galaxy S8 omogućava nova iskustva kroz ekosustav pratećih uređaja – novi Gear360 i Gear VR.

Hrvatska premijera uređaja

Samsung Gear VR je prvi put predstavljen na ovogodišnjem sajmu mobilnih tehnologija Mobile World Congress (MWC) u Barceloni. Novi Gear VR uređaj s upravljačem nudi mogućnost upravljanja s manje pokreta za dugotrajno korištenje. Tipke za povratak na početni zaslon, glasnoću i povratak na prethodni zaslon koje se nalaze na upravljaču. Novi upravljač nudi i mogućnost sigurnog držanja, a čak i za vrijeme dinamičnih pokreta, remenčić za zglob omogućava korisniku sigurno držanje na ruku, za sigurno i udobno igranje.

Tvrtka Samsung okupljenima je premijerno pokazala i poboljšanu Samsung Gear 360 pametnu kameru koja omogućava snimanje video zapisa u 4K razlučivosti. Opremljena je i 8,4 megapikselnim senzorima slike i Bright Lens F2.2 lećama na oba dvostruka fisheye objektiva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here