Nova resort kampanja dubrovačkog modnog branda Art Go’den

PROMO FOTO: ART GO’DEN
Većina svjetskih modnih brandova se personificira s gradom iz kojeg dolaze, barem u modnim krugovima, tako se na primjer Prada poistovjećuje s Milanom, Hermes s Parizom, a Burberry s Londonom. Pravo je pitanje da li Dubrovnik ima modni brand koji se personificira s Dubrovnikom ili bar prezentira dostojanstveno isti?

Odgovor na ovo pitanje se nekako nameće samo od sebe, dubrovački modni brand Art Go’den koji traje više od desetljeća, dizajnira modne dodatke koji definiraju rafirmanost i kultiviranost poput; leptirki, kravata, marama, torbi, novčanika, remena, nakita.

Svi njihovi modni dodaci su izrađeni od prirodnih materijala poput svile i kože. Bezvremenskih su komadi koje često primjećujemo kod dubrovačkih sinjorina, gospođa i gospara, a možda i češće kod internacionalne klijentele koja dolazi u Dubrovnik.

Čini se isto tako da je inspiracija Gradom i njegovom baštinom nepresušan izvor prilikom dizajniranja njihovih proizvoda. Još je interesantnije da ne postoji neka veća svjetska faca poput Mickey Rourke, Roger Moore, Bernie Ecclestone, Shahruk Khan, da je dosla u Dubrovnik, a da pri tome nije posjetila neki od njihovih prodajnih mjesta u poznatim dubrovackim hotelima ili bar na dar dobila svilenu kravatu s vezenim grbom Grada.

Ta pak inspiracija lokalnom baštinom za ovu modnu kampanju svoj izvor nalazi u pomorstvu kao fenomenu Republike. Stoga je za lokaciju snimanja namjenski odabran tradicionalni jedrenjak Karaka koji je za ovu prigodu bio usidren ispred starog gradskog porta.

Fotografije potpisuje mladi i kreativni dubrovački fotograf Srećko Rundić koji je pobijedio na Elle Fashion Foto Talentu i ujedno radio kampanje za vodece projekte u Hrvatskoj.

“Cijela ekipa iza ove kampanje je bila više manje lokalnog karaktera, kombinacija karizmatičnih lokalnih ljudi koji nemaju veze s modnom industrijom i profesionalaca, namjenski obzirom da je riječ o jednoj lokalnoj priči o dubrovačkom brandu i baštini kako u našoj sredini tako i prema vanka.

IZVORPortalOko.hr
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.