BIVŠI UFC PRVAK SE NAKLONIO MIRKU

Sportski.net

BIVŠI UFC PRVAK JOSH BARNETT SE NAKLONIO MIRKU : ‘On je čudovište, čista snaga i eksplozija. Destrukcija!’

Među ostalim temama i aktualnostima, spomenuo je Barnett i Mirka Filipovića, legendarnog hrvatskog borca nasuprot kojeg je stajao triput i triput završavao borbe porazom.
Upitan je li Pedro Rizzo imao najjače udarce nogama koje je iskusio, Barnett je ponudio sljedeći odgovor:

“Ne. Cro Cop. Evo jedna priča o Cropu. Ja Mirko i Erik Paulson. Treniramo u Vegasu, nisam siguran jesam li komentirao ili se borio protiv Nastule. Trenirao sam s Mirkom u Vegasu i dobro smo se zabavljali. Da, mislim da sam se borio tada. Paulson mi je držao fokusere, a Mirko mi je sugerirao da udarim lijevim krošeom. Nije bio zadovoljan kako sam to napravio pa mi je sugerirao da će mi on pokazati. Paulson je držao kožni Muay Thai fokuser ovako, ali na drugu stranu. Za desni njegov kroše, zapravo prednji kroše.

I Mirko mi je demonstirao kako da udarim taj kroše. Pogodio je taj kožni fokuser i strgao ga s ruke Paulsona. Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane, udario je u zid i pao na pod. Svi su bili: vaaauuu. A Paulson je i dalje držao ruku u zraku, pogledao je mene, pogledao je Mirka. Mirko je samo odmahnuo. Samo tišina. Ja sam primio te udarce i ostao sam na nogama jer sam idiot. Pomislio sam si u sebi: Kako je*eno ovaj udara? U najboljim danima je bio apsolutna čista snaga, čista eksplozija. Destrukcija”, ponudio je opis onog što je iskusio Barnett i zaključio:

“Da, rasturao je ljude high kickovima. U biti su najopasniji bili low kickovi i middle kickovi. Jer si mogao vidjeti high kick, ali kada bi ga branio, on bi te udario u rebra i potrgao bi ih. Mislim da samo dobio samo jedan udarac u rebra od njega. On je tada mogao raditi bilo što, u svemu bi bio uspješan. Bio je čudovište.”

www.net.hr

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here