3D metal, digitalna olovka… Stigli su novi HP-ovi prijenosnici

Miroslav Wranka

PROMO FOTO: HP
Na hrvatsko tržište stiže više HP-ovih prijenosnih računala iz serije Pavilion kojima su dodane značajke dosad prisutne samo u serijama Envy i Spectre .

HP Inc. predstavio je novu liniju prijenosnih računala Pavilion koju, između ostalog, karakteriziraju materijali kao što je 3D metal kojim se uklanjaju svi vidljivi spojevi, priključak USB-C i podrška za digitalnu olovku koja omogućuje pokretanje usluge Windows Ink na računalima Pavilion x360.

Windows Ink korisnicima omogućuje interakciju sa sadržajem i brzo prenošenje ideja u djela – izradu popisa, bilješki i crtanje na samom zaslonu.

Računala Pavilion x360 2017 imaju opcije zaslona od 14 ili 15,6 inča (35 ili 39,6 centimetara), s tehnologijom HD ili Full HD IPS. Dizajn je nadahnut HP-ovom linijom Spectre i Envy.

Metalna ploča od 3D metala koja u cijelosti pokriva bočne i stražnju stranu računala te tako uklanja vidljive spojeve. Dodani zglob za podizanje, dosad prisutan samo u liniji Envy, omogućuje bolji protok zraka u ventilatorima na dnu.

Nova prijenosna računala Pavilion imaju opcije zaslona od 14, 15,6 ili 17 inča (35/39,6/43,1 cm) s HD ili Full HD IPS prikazom, s opcijom dodavanja tehnologije dodirnog zaslona.

HP Pavilion dolazi s baterijama koje bi trebale potrajati do 12 sati i puniti se do 90 posto za 90 minuta pomoću značajke Fast Charge na odabranim modelima

Na raspolaganju su Intelovi procesori Core i3 – i7 sedme generacije i Pentium, kao i AMD-ovi procesori 7. generacije.


PROMO FOTO: HP

Što se pohrane tiče, možete birati između dva diska do 256 GB SSD + 1 TB HDD ili 128 GB SSD + 2 TB HDD, ili jedan disk do 512 GB SSD ili do 2 TB HDD na odabranim modelima.

IZVORT Portal
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.