3 vrhunska treninga za čvrsta prsa

Kada se potpuno razviju, prsni mišići daju dojam dubokog prsnog koša i moćne građe. Kada je riječ o vježbanju, danas nema više tajni na koji način postići savršeni prsni koš osim metodičnim, intenzivnim i dosljednim radom. Pritom bi početnici i napredniji vježbači trebali biti otvoreni za učenje novih vježbi i metoda treninga.

Glavna vježba za razvoj prsa je definitivno bench press. To je jedna je od najučinkovitijih vježbi za oblikovanje prsa koja u manjoj mjeri aktivira i triceps i deltoidni mišići tj. mišiće ramenog pojasa. Iako je vježba jednostavna za izvođenje, jako je važno da prije nego krenete dizati neke ozbiljnije težine naučite pravilnu tehniku kako ne bi došlo do ozljede.

Treninzi za čvrsta prsa

Donosimo vam tri efikasna treninga koji se sastoje od raznih vježbi koje se temelje na bench pressu. Poželjno je da napravite propisani broj serija i ponavljanja, no ukoliko je trening za vas previše naporan, prilagodite ga svojim mogućnostima. Puno važnije je da pravilno izvodite vježbu, nego da forsirate napraviti što veći broj ponavljanja.

Uvrstite treninge koji vam najviše odgovaraju u vašu vježbačku rutinu i obavezno uzmite dva dana odmora između treninga. Ukoliko nastavite uporno vježbati, postepeno ćete osjetiti napredak i nakon tri mjeseca imati vidljivo čvršće mišiće.

Opis treninga možete pogledati na linku.

IZVORBuilding Body
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.