O nama Marketing   |   Kontakt   |   English 

O NAMA

Internetski portal Pomorac.net pokrenut je u lipnju 2007. godine, na inicijativu tadašnjeg studenta Nautike Stijepe Jokića iz Dubrovnika i šibenskog pomorca Adrijana Šuše.

Prvi je neovisni portal ovakvog tipa, a osmišljen je s ciljem da poveže i okupi ljude pomorske struke kako bi međusobno podijelili svoja iskustva i pomogli mlađim kolegama koji tek ulaze u pomorstvo.

Danas Pomorac.net bilježi mjesečno više od 300 000 pregleda stranice i više od 70 000 unikatnih posjetitelja, a nemali broj pomoraca je upravo posredništvom portala i foruma pronašao posao. Samo rubrika Karijera danas ima više od 30 000 pregleda stranice mjesečno.

Forum portala broji više od 14 200 registriranih korisnika koji svakodnevno komuniciraju iz više od 100 država diljem svijeta, dok na društvenim mrežama okupljamo 25 000 pratitelja.

Ta činjenica je ohrabrila vlasnike na pokretanje Azara crew agency , agencije za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca.

Naši uredi nalaze se u Šibeniku, u sklopu pomorsko inovacijskog centra iNavis – zajedničkog projekta Grada Šibenika i Kraljevine Norveške.

Intervju

Kolumna

ZDRAVLJE POMORACA

Službene informacije

Foto / video