V.Ships – partner za zapošljavanje na Royal Caribbean Cruises Ltd

2494
Foto: Royal Caribbean International

V.Ships Leisure je partner Royal Caribbean Cruises Ltd. – traže se i zapošljavaju najbolji kandidati.

U suradnji s Royal Caribbean Cruises Ltd, globalno poznatom kompanijom za kružna putovanja, V.Ships mjesečno zapošljava značajan broj djelatnika u odjelima restorana i hotela, kasina, zdravstvenih usluga, zabave, nautike i stroja.

Naša je misija pružanje usluge izbora kandidata u leisure i shipping industriji, po najvišim standardima. Mi vjerujemo da su ljudi naša najveća vrijednost, a dobro odabrani kandidati su prednost naše usluge.

Mi smo stvarni ljudi, i tražimo stvarne ljude. Želimo da naši kandidati osjećaju da su u najboljim rukama kada počinju ili nastavljaju karijeru na brodu. Iz tog razloga ohrabrujemo zaposlenike da budu autentični, da bi se svakodnevno na svojem poslu osjećali izvrsno.

Izbor osoblja i rukovodstva – skrojeno po mjeri kandidata

Mi osiguravamo da su naše vrijednosti i vodeća načela sadržani u svemu što radimo i u svakom trenutku predano djelujemo u smjeru postizanja najvišeg standarda u izboru i zapošljavanju, poštujući pravila kompanije.

Svaki korak procesa odabira (selekcije) definiran je tako da naši kandidati iskoriste mogućnosti zapošljavanja u trenutku koji im odgovara, u skladu sa zahtjevima klijenta.

Tijekom razgovora sa kandidatima, uzevši u obzir osobnost, prethodno iskustvo te vještine svakog kandidata, naši stručnjaci za izbor (selekciju) su u mogućnosti odlučiti koje mjesto i koliko dobro odgovara svakom pojedinom kandidatu.

Royal Caribbean Cruises Ltd upravlja s:

  • Royal Caribbean International,
  • Celebrity Cruises,
  • Azamara Cruises,
  • Tui Cruises.

Ako želiš napredovanje i uspješnu karijeru, pridruži se RCCL-u uz podršku i vodstvo V.Ships-a.

Prijavi se na http://global.vcrew.com

V.Ships Leisure / V.Hospitality

As agent and manager only for and on behalf of the owner

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.