Jack-up platforma Shelf Drillinga nastavlja posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

96
Foto: ilustracija / Pixabay licenca

Shelf Drilling dobio je nastavak ugovora za jednu od svojih platformi koje rade u obalnim područjima Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Shelf je u ponedjeljak poslijepodne izjavio da je osigurao šestomjesečni produžetak ugovora za jack-up platformu “High Island VII”.

Produžetak je u izravnom nastavku postojećeg ugovora za bušenje. Iako u ponedjeljak Shelf nije imenovao klijenta, najnovije izvješće o stanju u floti pokazuje da platforma radi za ADNOC u UAE.

Prema Bassoe Analyticsu, dnevna cijena je oko 60.000 dolara, a očekuje se da će platforma ostati s ADNOC-om do siječnja 2020. godine.

Vrijedno je spomenuti da se srpanj pokazao plodonosnim za Shelf kada je u pitanju ugovaranje platformi. Samo prošlog petka, tvrtka je priopćila kako je dobila ugovor za jack-up platformu “Shelf Drilling Scepter” s Chevronom na Tajlandu.

Dan ranije, Shelf je objavio da je dobio dvogodišnje produljenje za jack-up jedinice “Shelf Drilling Tenacious” i “Shelf Drilling Mentor” s Dubai Petroleumom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

RI

IZVOROffshore Energy Today
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.