Jack-up platforma Shelf Drillinga nastavlja posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

65
Foto: ilustracija / Pixabay licenca

Shelf Drilling dobio je nastavak ugovora za jednu od svojih platformi koje rade u obalnim područjima Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Shelf je u ponedjeljak poslijepodne izjavio da je osigurao šestomjesečni produžetak ugovora za jack-up platformu “High Island VII”.

Produžetak je u izravnom nastavku postojećeg ugovora za bušenje. Iako u ponedjeljak Shelf nije imenovao klijenta, najnovije izvješće o stanju u floti pokazuje da platforma radi za ADNOC u UAE.

Prema Bassoe Analyticsu, dnevna cijena je oko 60.000 dolara, a očekuje se da će platforma ostati s ADNOC-om do siječnja 2020. godine.

Vrijedno je spomenuti da se srpanj pokazao plodonosnim za Shelf kada je u pitanju ugovaranje platformi. Samo prošlog petka, tvrtka je priopćila kako je dobila ugovor za jack-up platformu “Shelf Drilling Scepter” s Chevronom na Tajlandu.

Dan ranije, Shelf je objavio da je dobio dvogodišnje produljenje za jack-up jedinice “Shelf Drilling Tenacious” i “Shelf Drilling Mentor” s Dubai Petroleumom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

RI

IZVOROffshore Energy Today
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.