Helikon nastavlja koristiti ShipMoney elektroničko plaćanje za posadu

109
Foto: ilustracija / Pxhere CC0 Creative Commons licenca

ShipMoney je produljio ugovor o pomorskim uslugama plaćanja s britanskom tvrtkom Helikon Shipping Enterprises Limited i dugoročno nastavlja višegodišnju suradnju.

Helikon je to rješenje posljednjih nekoliko godina koristio za isplatu plaća članovima posade, a sada je odlučio produžiti odnos s obzirom na uspjeh programa i nadolazeće širenje flote tvrtke.

“ShipMoney program je vrlo dobro prihvaćen od strane naših članova posade, pružajući im niz opcija doznaka dok su na brodu štedeći im vrijeme i novac dok su u luci”, izjavio je Michael Papaioannou, direktor tvrtke Helikon, pozdravljajući produljenje suradnje.

“našoj tvrtki program je pojednostavio proces plaćanja naše posade, smanjio troškove i pružio novu korist našim članovima posade i njihovim obiteljima. Zadovoljstvo nam je raditi s tvrtkom ShipMoney na ekskluzivnoj osnovi”, dodao je Papaioannou.

“Uzbuđeni smo što možemo proširiti naš odnos s tvrtkom. Radujemo se što ćemo u bliskoj budućnosti predstaviti i neke nove usluge njihovoj posadi”, komentirao je Stuart Ostrow, predsjednik ShipMoneya.

ShipMoney nudi kontrolu i pristup plaćama posadi dok je na brodu, uključujući vrijeme i valutu doznaka poslanih kući. To smanjuje potrebu za isporukom velikih količina gotovine brodovima i eliminira potrebu da Helikon upravlja pojedinačnim plaćanjima koja se šalje na bankovne račune u zemlji.

Pomorski pružatelj rješenja za plaćanje ShipMoney je privatna tvrtka sa sjedištem na Floridi i operativna podružnica Global Technology Partnersa, LLC (GTP).

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.