Helikon nastavlja koristiti ShipMoney elektroničko plaćanje za posadu

139
Foto: ilustracija / Pxhere CC0 Creative Commons licenca

ShipMoney je produljio ugovor o pomorskim uslugama plaćanja s britanskom tvrtkom Helikon Shipping Enterprises Limited i dugoročno nastavlja višegodišnju suradnju.

Helikon je to rješenje posljednjih nekoliko godina koristio za isplatu plaća članovima posade, a sada je odlučio produžiti odnos s obzirom na uspjeh programa i nadolazeće širenje flote tvrtke.

“ShipMoney program je vrlo dobro prihvaćen od strane naših članova posade, pružajući im niz opcija doznaka dok su na brodu štedeći im vrijeme i novac dok su u luci”, izjavio je Michael Papaioannou, direktor tvrtke Helikon, pozdravljajući produljenje suradnje.

“našoj tvrtki program je pojednostavio proces plaćanja naše posade, smanjio troškove i pružio novu korist našim članovima posade i njihovim obiteljima. Zadovoljstvo nam je raditi s tvrtkom ShipMoney na ekskluzivnoj osnovi”, dodao je Papaioannou.

“Uzbuđeni smo što možemo proširiti naš odnos s tvrtkom. Radujemo se što ćemo u bliskoj budućnosti predstaviti i neke nove usluge njihovoj posadi”, komentirao je Stuart Ostrow, predsjednik ShipMoneya.

ShipMoney nudi kontrolu i pristup plaćama posadi dok je na brodu, uključujući vrijeme i valutu doznaka poslanih kući. To smanjuje potrebu za isporukom velikih količina gotovine brodovima i eliminira potrebu da Helikon upravlja pojedinačnim plaćanjima koja se šalje na bankovne račune u zemlji.

Pomorski pružatelj rješenja za plaćanje ShipMoney je privatna tvrtka sa sjedištem na Floridi i operativna podružnica Global Technology Partnersa, LLC (GTP).

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.