„Norwegian Joy“ završio prvo krstarenje na Aljasku

125
Foto: Cruise Mapper

„Norwegian Joy“ kompanije Norwegian Cruise Line završio je svoje inauguralno krstarenje na Aljasku iz Seattlea nakon debija u Sjevernoj Americi.

Tijekom inauguralnog putovanja, sestrinski brodovi „Joy“ i „Bliss“, dva najveća broda za krstarenje na zapadnoj obali, susreli su se po prvi put.

Isplovivši iz Seattlea 4. svibnja „Norwegian Joy“ je krenuo na svoje prvo krstarenje na Aljasku s posjetom destinacija Juneau, Skagway, Glacier Bay, Ketchikan i Victoria BC. Dok su bili u Juneauu, „Norwegian Joy“ i sestrinski brod „Norwegian Bliss“ zajedno su se vezali na AJ doku. Događaj je obilježio susret dvaju najvećih brodova za krstarenje koji su ikada stigli na zapadnu obalu.

Trenutno ploveći na svom drugom krstarenju na Aljasci, „Norwegian Joy“ će ponovno ući u povijest kao najveći brod koji će posjetiti Icy Strait Point. Nadalje, „Joy“ će biti prvi brod koji će pristati na pristaništu u izgradnji Icy Strait Pointa, izgrađenom kroz partnerstvo s Norwegian Cruise Line Holdingsom kako bi zadovoljio povećanu prisutnost brodova Breakaway Plus klase, koji bi trebao biti završen do 2020. godine.

RI

IZVORCruise Mapper
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.