MMA Offshore podupire Santosovu kampanju bušenja u Australiji

108
Foto: MMA Offshore

Pružatelj usluga MMA Offshore dobio je ugovor o potpori za bušenje od strane australske energetske tvrtke Santos.

MMA je priopćila da je Santosu dodijeljen ugovor za potporu kampanji bušenja za 2019. godinu.

Ugovor je predviđen za pružanje tri broda za potporu kampanji bušenja, uključujući dva AHTS-a i PSV broda. Ugovor je započeo u veljači i očekuje se da će trajati najmanje šest mjeseci.

Opseg usluga uključuje vuču platforme na i sa polja, osiguravanje platforme i poslove njene opskrbe kao potpora platformi „Noble Tom Prosser“ u Australiji.

Podsjetimo, Santos je u prosincu prošle godine osigurao platformu „Noble Tom Prosser“ iz 2014. godine za svoju Dorado kampanju koja se nalazi u polju WA-437-P. Kampanja bi trebala započeti u travnju ove godine, a očekuje se da će platforma ostati kod Santosa do listopada 2019. godine.

Očekuje se da će program bušenja 2019. uključiti dvije Dorado bušotine koji će se usredotočiti na dobivanje dodatnih informacija o količini nafte, plina i kondenzata otkrivenog u bušotini Dorado-1 za izgradnju dokazanih rezervi koje će poduprijeti razvoj Dorada.

Bušotine će se također usredotočiti na određivanje protočnih svojstava tih ugljikovodika iz ležišta presječenih kako bi se optimizirao Dorado razvoj i dobile dodatne informacije na različitim mjestima unutar Dorado polja.

RI

IZVOROffshore Energy Today
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.