MSC i CMA CGM sklopili sporazum o raspodjeli brodova

805
Foto: ilustracija / Pixabay CC 2.0 license

Švicarska brodarska tvrtka Mediterranean Shipping Company (MSC) udružuje snage sa svojim francuskim kolegom CMA CGM u novom sporazumu o raspodjeli brodova na ruti koja povezuje Europu, Indijski ocean i Australiju.

Počevši od rujna 2019. godine dvije će tvrtke upravljati zajedničkom uslugom koja povezuje sjeverozapadni dio kontinenta i Mediteran do Indijskog oceana i Australije u smjeru juga te Australiju do jugoistočne Azije, potkontinenta Indije i Europe u smjeru sjevera.

Unaprijeđena usluga MSC-ja Australia Express i CMA CGM-a NEMO radit će s flotom od četrnaest brodova od 9.500 TEU, od kojih će devet biti osigurano od strane MSC-a, a pet od CMA CGM-a.

CMA CGM je rekao da će nova ponuda imati nadograđenu flotu i pružiti proširenu pokrivenost luka kroz bolje iskorištavanje šest čvorišta koja nude namjenske feeder usluge.

Rotacija će biti: London Gateway – Rotterdam −Hamburg −Antwerp – Le Havre – Fos-sur-mer −La Spezia – Genova – Gioia Tauro – Pointe des Galets – Port Louis – Sydney – Melbourne – Adelaide – Fremantle −Singapore – Colombo – Valencia – Sines – London Gateway.

Prva plovidba očekuje se sredinom rujna 2019., navodi CMA CGM.

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.