Individualne zbirke zadataka iz nautike s objašnjenjima korak po korak

4110
Foto: PR foto

Jedan od osnovnih problema jedne tiskane zbirke zadataka jest što može sadržavati previše ili premalo informacija, a zbirka koja pokriva baš svaku sitnicu bila bi za krajnjeg korisnika toliko velika da bi ga to odbilo od učenja.

Kroz projekt učinkovite i olakšane edukacije za sve mag. ing nautike Marina Matić nastoji pomoći svim pomorcima i studentima nautike u lakšem i bržem svladavanju gradiva stručnih predmeta preko videouputa i popratnih materijala. U sklopu projekta tiskani su priručnici za pripremu za ispite za zvanja časnika plovidbene straže od 500 BT i časnika plovidbene straže preko 3000 BT. (prvog časnika ili zapovjednika)

Od 2019. godine u ponudi su i posebne individualne unikatne zbirke zadataka koje će pokrivati gradivo po razinama i nivoima i prilagođene su različitim nivoima predznanja.

Svaka zbirka se radi individualno za naručitelja i svaki primjerak je unikatan s dodijeljenim serijskim brojem knjige na ime kupca, kako bi svatko dobio najbolju moguću uslugu i savjet.

Foto: PR foto

Zbirke ne moraju nužno biti vezane za brod naveden na naslovnici, već ako naručitelj posjeduje HT broda može se izraditi zbirka zadataka za točno određeni brod u roku od pet do petnaest dana, u ovisnosti u kakvom su stanju hidrostatske tablice broda (Excel, PDF, scan).

U cijenu zbirke uključeno je tiskano izdanje zbirke, elektronsko izdanje zbirke s minimalno 1.000 (tisuću) stranica i jedan sat (60 min) online ili osobnih konzultacija po potrebi.

Potencijalni kupac nakon prvog kontakta odgovara na neka osnovna pitanja, za što mu treba zbirka, koji nivo školovanja ima ili nastoji postići, koji zadatci (ako ih ima) specifični mu predstavljaju problem i htio bi da se više i detaljnije pojasne, koji brod ga interesira.

Tiskano izdanje zbirke ga uvodi lagano u osnove računanja, kalkulacija i pravila svake pojedine cjeline/predmeta, a u elektronskom izdanju ima veliki broj riješenih primjera za vježbu, po izboru ili standardni komplet raznih zadataka.

U prvoj seriji unikatnih zbirki obrađuje se gradivo Stabiliteta broda. Kako bi svi mogli dobiti uvid u to što točno kupuju posebno za pomorac.net pripremljena je DEMO verzija prve dvije zbirke iz serije koju će moći skinuti u elektronskom formatu isključivo za privatno korištenje svi članovi foruma pomorac.net.

Druga serija zbirki u najavi pokrivat će Astronomsku navigaciju, a treća serija Terestričku navigaciju.

Zbog individualne prirode zbirki svaki naručitelj mora potpisati izjavu prije kupnje jer je svaka prodaja konačna.

Za više informacija kontaktirajte autoricu Marinu Matić na marinapomorac@gmail.com.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.