Agencija DGS postaje ekskluzivni predstavnik tvrtke Oldendorff Carriers u Hrvatskoj

6680
Foto: PR foto Oldendorff

Agencija za ukrcaj pomoraca DGS iz Rijeke potpisala je ekskluzivni ugovor o zapošljavanju pomoraca s tvrtkom Oldendorff Carriers GmbH & Co. KG. i time postaje njezin predstavnik za Hrvatsku.

Od osnutka 1921. godine Oldendorff Carriers nesumnjivo je jedan od vodećih svjetskih operatera za rasute terete. Tvrtka sa sjedištem u Lübecku ima 4000 zaposlenika iz 60 zemalja, 18 ureda te osam projekata pretovara u Gvajani, Trinidadu, Turskoj, Abu Dhabiju, Kataru, Bahreinu, Saudijskoj Arabiji i Vijetnamu.  Oldendorff Carriers godišnje transportira oko 320 milijuna tona rasutih tereta, koristeći flotu od preko 700 bulkera, nosivosti od 35.000 do maksimalno 210.000 dwt.

Oldendorff KEY Figures

Agencija DGS za ukrcaj pomoraca osnovana je 1995. godine u Rijeci, a pomorsko iskustvo, partnerstvo i kontinuirano obrazovanje djelatnika, uz malu pomoć inovativne tehnologije, omogućuje joj pružanje visokokvalitetnih usluga unutar pomorske industrije. Tijekom godina DGS je prerastao u uspješno vođenu obiteljsku tvrtku s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju ljudskim resursima i posadom za sve pomorske sektore.

– Upornim stvaranjem osposobljenih i pouzdanih članova posade za svakog klijenta pojedinačno, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetno osoblje svim našim klijentima i partnerima, ističu u agenciji DGS.

U agenciji imaju visoko profesionalan pristup svim svojim klijentima, a poslovanje je u skladu sa svim zakonskim i kvalitetnim propisima. Takvi principi učinili su DGS uglednim i pouzdanim pomorskim partnerom, tvrtkom u kojoj pomorci grade dugotrajne karijere.

– Naš prioritet je briga za naše ljude s obje strane spektra, one koji traže pomorsko osoblje i one koji žele postati dio posade naših klijenata, dodaju iz DGS-a.

Foto: PR foto Oldendorff

Najava potražnje

Potpisivanjem ugovora s renomiranom tvrtkom Oldendorff Carriers agencija DGS bit će predstavnik te njemačke kompanije i za njih regrutirati posadu, a potražnja za kadrom intenzivirat će se tijekom druge polovice 2019. godine. Fokus će osim Senior pozicija (Master, Chief Mate, Chief Engineer, 2nd Engineer…), navode iz riječke agencije za ukrcaj pomoraca, biti i na Junior pozicijama – 2nd Mate, 3rd Mate, 3rd, Engineer, 4th Engineer i Cadet.

S obzirom na veličinu flote kojom u vlasništvu i najmu brodar operira najavljena je dodatan potražnja i za pozicije i poslove kao što su:

– Mehaničar (Deck & Engine Fitter)
– Certificirani Zavarivači (Certfied Welders)
– Čišćenje i farbanje brodskih tankova (Painter)
– Čišćenje brodskih skladišta (Cargo Hold Cleaner)
– Dizaličari (Crane Drivers)
– Upravljanje radnim strojevima (utovarivači, bageri itd. i sl.)

Važno je napomenuti da kompanija trenutno ima u najavi izlazak 12 novogradnji tijekom 2019. od ukupno 21 broda do kraja 2020.

Foto: PR foto Oldendorff

Faza prikupljanja potencijalnih kandidata

DGS agencija će unutar narednih nekoliko mjeseci, na temelju potpisanog ugovora o posredovanju, biti u fazi prikupljanja životopisa odnosno svih zainteresiranih kandidatkinja/kandidata koji mogu konkurirati za spomenute pozicije i radna mjesta.

Shodno tome agencija poziva sve zainteresirane da se predstave bez ikakve obveze. Prije svega se radi o ostvarivanju kontakta kako bi u skladu s time mogli, kada za to dođe vrijeme, pristupiti kandidatima s konkretnim poslovnim ponudama, naravno, u skladu sa zadovoljavanjem uvjeta postavljenim od strane brodara.

Foto: PR foto Oldendorff

Kako se dodatno informirati i prijaviti za posao?

Svi zainteresirani koji se žele pridružiti DGS & Oldendorff Carriers mogu se prijaviti i ispuniti online prijavu za posao OVDJE.

Nakon registracije unutar korisničke zone postoji mogućnost ispunjavanja tzv. JOB APLIKACIJE i/ili upload-a vlastitog životopisa.

Aplicirati se može i putem web stranice Oldendorff Carriers.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.