Uniworld dodaje tri nova luksuzna broda

173
Foto: Cruise Mapper

Neke od najpoznatijih rijeka na svijetu, uključujući Mekong u Vijetnamu i Nil u Egiptu, postat će igralište za nova riječna krstarenja koja će startati 2020. godine.

Uniworld Boutique River Cruise Collection najavio je planove za proširenje svoje flote kroz dodavanje tri nova luksuzna broda koji će ploviti duž rijeka Mekong, Douro i Nil početkom sljedeće godine.

Brod koji je usidren u Italiji, „River Countess“, također će proći veliku obnovu i pojaviti se kao “SS La Venezia” u proljeće 2020. godine.

Za razliku od ogromnih brodova koji su izgrađeni za smještaj tisuća putnika, riječni brodovi su zamišljeni kao manje, intimne alternative. Flota Uniworlda ima prosječan kapacitet od 130 putnika.

Novi riječni brodovi i planovi za 2020. godinu uključuju:

„SS Sphinx“ će isploviti 6. siječnja 2020. godine. Očekuje se da će postati jedina luksuzna riječna linija u Egiptu, a ponudit će tri gurmanska restorana, sobu za masažu, bazen i 42 apartmana. Dvanaestodnevni itinereri uključuju neke od najboljih mjesta u Egiptu i završavaju u Kairu.

„SS Sao Gabriel“ starta 26. ožujka 2020. Hrana i vino bit će glavne teme na najnovijem brodu namijenjenog portugalskoj rijeci Douro. Gosti mogu očekivati itinerar s naglaskom na najboljoj portugalskoj kuhinji i vrhunskoj vinskoj regiji u zemlji.

„Mekong Jewel“ će ploviti u Vijetnamu i Kambodži. Najnovija krstarenja rijekom Mekong posebno su osmišljena s obzirom na okoliš, sa značajkama kao što su posebna boja za koju se tvrdi da stvara manje otpora, energetski učinkovita LED rasvjeta, energetski učinkovit sustav klimatizacije te učinkovitiji propeleri visokih performansi. Itinerer u trajanju od 13 dana trebao bi početi 3. siječnja 2020., a putnici će iz Ho Chi Minha posjetiti Siem Reap, Phnom Penh i Angkor Wat.

„River Countess“ trebala bi proći veliku obnovu i ponovno se pojaviti kao „SS La Venezia“. Njezini itinereri uključuju posjet Milanu kako bi vidjeli Da Vincijevu „Posljednju večeru“ i oplovili oko venecijanskih otoka Burana, Mazzorbo i Torcello. Datum porinuća broda određen je za 27. ožujka 2020. godine.

RI

IZVORCruise Mapper
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.