Drvni centar Drvona konačno u Dalmaciji – velik izbor laminata i sobnih vrata u Trogiru

2054
Foto: PR foto

Karlovačka tvrtka Drvona d.o.o. je nastala diobom društva Drvo trgovina s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u prodaji i obradi drva te drvnih proizvoda. Pozitivni poslovni rezultati ostvareni kao rezultat predanog rada, inovacija i kvalitetnog odnosa s klijentima doveli su Drvonu do osvajanja plakete Zlatna kuna Županijske gospodarske komore za najbolje poslovne rezultate u 2017. godini.

Odgovarajući na potrebe i želje tržišta Drvona je, uz Karlovac (Antuna Mihanovića 7, Banija), otvorila svoje poslovnice u istarskom Kanfanaru (16. rujna 8) te Gornjem Stupniku kraj Zagreba (Gornjostupnička 18k), a odnedavno je prisutna i u Dalmaciji, u Trogiru na adresi Trogirska cesta 1, naselje Plano.

Na Trogirskoj cesti (Plano) tako možete pronaći veliki izbor parketa i laminata uz akcijske popuste do čak 50%, vratna krila već od 295 kuna, sobna i ulazna vrata po mjeri i željenim dimenzijama s nekoliko desetaka dekora, podove za terase (decking) i eksterijer, OSB ploče te brojne druge drvne proizvode.

Jedna od brojnih Drvoninih prednosti je vjerno poštivanje omjera cijene i kvalitete što svakom klijentu jasno daje do znanja o kakvom se proizvodu radi.

Posjetite novootvoreni Drvonin centar u Trogiru, razgledajte izložbene primjerke proizvoda te se uz pomoć ljubaznog osoblja uvjerite u profesionalnost i kvalitetu tvrtke koja kreira nove trendove u hrvatskoj drvnoj industriji.

Drvonin asortiman možete upoznati i na web stranicama www.drvona.hr, a kako bi Vam se maksimalno olakšala kupovina, brojni proizvodi su dostupni preko webshopa. Za sve informacije i savjete nazovite trogirsku poslovnicu na broj telefona 021 860 007.

Dođite u Trogir upoznati Drvonu – drvni centar za sve Vaše potrebe!

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.