Drvonine kuhinje po mjeri Vašeg doma

2385
Foto: PR foto

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto okupljanja, blagovanja i druženja. Miris ukusne hrane i toplih kolača vraća nas u djetinjstvo, u nama budi uspomene na drage ljude i sjetne trenutke. Kao što je srce jedan od najvažnijih organa za život, tako i kuhinja omogućuje život našem domu. Iz tog razloga prilikom uređenja kuće ili stana, upravo kuhinji treba pridati najveću pozornost. Funkcionalnost i praktičnost moraju se nadopunjavati s estetskim zahtjevima ukućana. Visoku kvalitetu izrade i materijala pri tome ne treba posebno naglašavati – ona mora biti konstanta.

Ukusi se razlikuju, netko više voli tradiciju i klasiku, netko moderan dizajn. Dizajneri renomirane tvrtke Drvona, vodeći se najnovijim trendovima u industriji te svojim bogatim iskustvom, kreiraju maštovite i funkcionalne kuhinje spajajući različite stilove te dajući svakoj svojoj kreaciji prepoznatljivi originalni potpis.

Potvrda Drvonine kvalitete je iznimno dobro zapaženo sudjelovanje unutar Design zone na zagrebačkoj Ambienti 2018. godine. Pri tome je javnosti predstavljen koncept suvremene kuhinje koji je pokupio pohvale, kako posjetitelja sajma, tako i stručne javnosti.

Drvona tu ne namjerava stati, suradnja dizajnera, majstora i klijenata čije se želje maksimalno poštuju, rezultira brojnim dizajnerskim rješenjima za domove diljem Hrvatske, ali i šire. Uravnotežen omjer kvalitete i cijene, raznolikost ponude i fleksibilnost prilikom izrade izdvajaju Drvonu kao tvrtku prepoznatljivog poslovnog identiteta čije kuhinje unose nove trendove, osvježenje i osjećaj ugodnog življenja u svaki dom, pri tome stvarajući atmosferu povjerenja i suradnje u odnosu s klijentima.

Uz poslovnice u Karlovcu, Gornjem Stupniku kraj Zagreba te istarskom Kanfanaru, Drvona dolazi i u Dalmaciju, na adresu Trogirska cesta 1 kraj Trogira. Kuhinje i namještaj po mjeri, sobna vrata, podovi za terase te raznovrstan asortiman proizvoda od drva namijenjen je svakome tko želi svoj privatni ili poslovni prostor obogatiti ljepotom i toplinom drva.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.