Devet novih putničkih trajekata bit će porinuto za rute u Britaniji i Irskoj

526
Foto: Cruise Mapper

Planovi za porinuće devet novih putničkih trajekta na rutama u Velikoj Britaniji i Irskoj pokazuju da industrija krstarenja nastavlja cvjetati. Brittany Ferries, Stena Line i Irish Ferries su među operaterima za koje se očekuje da će proširiti svoju flotu.

U 2017. putovanja s preko 38 milijuna putnika napravljeno je trajektima na domaćim britanskim, irskim i kontinentalnim uslugama, pokazuju podaci industrije.

Novi brodovi uključuju trajekte za vozila i putnike, kao i najveći katamaran koji će raditi u Londonu.

Najnoviji brod Irish Ferries, „WB Yeats“, porinut je u prosincu, a drugi će početi s radom između Velike Britanije i Irske 2020. godine.

Najmoderniji brod kompanije Brittany Ferries, „Honfleur“, trebao bi ući u službu na ruti Portsmouth-Caen u srpnju 2019. godine. Dizajniran je da nudi ugodnu vožnju zbog smanjenih vibracija i besplatnog WiFi-ja.

U tijeku je izgradnja tri nova trajekta za Stenu Line, a prvi će početi s radom na ruti Dublin-Holyhead početkom 2020. godine. Prema riječima tvrtke oni će biti među energetski najučinkovitijim trajektima na svijetu.

DFDS bi trebao predstaviti svoj najveći trajekt u Engleskom kanalu 2021. godine, a MBNA Thames Clippersi planira porinuti svoj najveći brod ikad, „Venus Clipper“, do kraja ožujka 2019. Katamaran će moći primiti 222 putnika s pedeset sjedala više, nego što imaju brodovi predstavljeni u ljeto 2017.

RI

IZVORCruise Mapper
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.