„Celebrity Edge“ krstila dobitnica Nobelove nagrade

197
Foto: Celebrity Cruises

Uloga na svečanosti krštenja najznačajnijeg novog broda godine, koja je održana u utorak, 4. prosinca, pripala je slavnoj osobi nešto drugačijeg tipa – najmlađoj dobitnici Nobelove nagrade za mir.

21-godišnja pakistanska aktivistica Malala Yousafzai, koja je nagradu dobila 2014. godine u dobi od 17 godina, bila je kuma kruzeru „Celebrity Edge“ kompanije Celebrity Cruises, prvom novom brodu krštenom na Floridi nakon šest godina.

Malala je prva dobitnica Nobelove nagrade koja je krstila brod za krstarenje. Predvodila je svečanost krštenja u Port Evergladesu, u organizaciji dizajnera interijera, autora i TV osobe Natea Berkusa, ambasadora Celebrity brenda.

Kruzer za 2.918 putnika potom je napustio Port Everglades i krenuo na 3-dnevno krstarenje za uzvanike.

Predstavljen medijima i putničkim agencijama prošlog tjedna „Edge“ je prototip za novu i inovativnu seriju brodova kompanije Celebrity pod nazivom Edge Class.

„Edge“ je stigao u Fort Lauderdale (Port Everglades) krajem studenog nakon 15-dnevnog putovanja iz francuskog brodogradilišta u kojemu je bio u izgradnji više od godinu dana. U subotu je započeo svoje prvo putovanje s putnicima, trodnevno krstarenje na Bahame. Brod će 9. prosinca započeti redovni raspored 7-dnevnih krstarenja na Karibe.

RI

IZVORCruise Mapper
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.