TMS Cardiff Gas dodao dva LNG tankera u knjigu narudžbi

231
Foto: WMN

Vlasnik i operater tankera za prijevoz plina TMS Cardiff Gas povećao je broj novogradnji u korejskim brodogradilištima naručivši još dva LNG tankera.

Na temelju podataka objavljenim na web stranici tvrtke dva LNG tankera od 174.000 kubnih metara sa XDF pogonom bit će isporučena 2020. godine.

Naime, grčki brodovlasnik vratio se u Samsung Heavy Industries (SHI) i Hyundai Heavy Industries Group i naručio dodatni LNG tanker. Hyundaijev Samho Heavy Industries bit će zadužena za izgradnju jednog od brodova, pokazuju podaci Asiasisa.

Cardiff Gas pokrenuo je svoju kampanju naručivanja novih brodova prošlog siječnja kada je sklopio ugovor o izgradnji sa brodogradilištem HHI za LNG tanker kapaciteta 174.000 kubnih metara koji bi trebao biti isporučen u 2020. godini. Nakon isporuke brod će započeti sedmogodišnji najam za TOTAL Gas & Power Chartering.

Grčki vlasnik nastavio je naručivati brodove u srpnju kada je dodao još tri LNG tankera u svoju knjigu narudžbi.

Prema VesselsValueu novogradnja je vrijedna od 185 do 190 milijuna dolara.

Prema najnovijim informacijama s web stranica tvrtke, njezina flota se sastoji od sedam novogradnji LNG tankera, pet rabljenih LNG tankera i dva LPG tankera.

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.