DSNS jedan od sponzora manifestacije SAIL Amsterdam 2020

275
Foto: Damen

Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) bit će partner sponzora navijača SAIL Amsterdam 2020, što je jedan od najvećih pomorskih događaja u svijetu. Održava se svakih pet godina u glavnom gradu Nizozemske kada cijela flota jedrenjaka pristaje u Amsterdamu uz mnoge druge brodove, a stotine tisuća posjetitelja dolaze uživati ​​u spektaklu. Ova pomorska fešta odvija se duž rijeke IJ prije nego što se usidri u srcu grada.

Direktor tvrtke Damen Schelde Naval Shipbuilding, Hein van Ameijden i dva predstavnika odbora SAIL Beheera,  Michiel de Brauw (financijski direktor luke Amsterdam) i Jan Peter van Wijk (financijski direktor SAIL 2020) potpisali su 8. listopada sponzorski partnerski ugovor danas u Nacionalnom pomorskom muzeju (Scheepvaartmuseum) u Amsterdamu.

Foto: Damen

Damen Schelde Naval Shipbuilding dio je obiteljskog vlasništva, Damen Shipyards Grupe, najvećeg nizozemskog brodograditelja i tvrtke s bogatom pomorskom poviješću. Tvrtka ima dva brodogradilišta u Amsterdamu.

Neki od jedrenjaka izgrađenih u Damenu, kao što su trojarbolni kliper „Cisne Branco“ i trojarbolni kliper „Shabab Oman II“, mogu se vidjeti na događaju.  Očekuje se da će Kraljevska mornarica Nizozemske biti prisutna na SAIL 2020 sa svojim velikim brodovima, od kojih je neke projektirao i izgradio DSNS.

IZVORDamen
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.