Otvorene prijave za 4. IMAX – Orada kup Kali

285
Foto: Mihovil Vudrag

Otvorene su prijave za četvrti međunarodni IMAX – Orada kup Kali, ekipno natjecanje u ribolovu orada s obale, koje će se u organizaciji TZO Kali i Općine Kali održati u subotu, 22. rujna.

Ekipu čine dva natjecatelja, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna. Mamce osiguravaju i donose natjecatelji i dopuštena je uporaba svih uobičajenih mamaca. Bodovanje 1 gram = 1 bod. U slučaju istog broja bodova, prednost ima ekipa s većim ulovljenim primjerkom. Boduje se samo orada kojom ovaj teren obiluje, brumanje je zabranjeno. Ne boduju se primjerci ispod 20 cm.

– Kao i prijašnjih godina, natjecatelje očekuje iznimno bogat nagradni fond, a valja naglasiti da je pristup svim mjestima lako dostupan automobilom. Staza je na južnoj strani otoka Ugljana, u uvalama Mala i Velika Lamjana. Također, TZO Kali za cijeli vikend, od petka do nedjelje, natjecateljima koji to žele osigurat će smještaj po povoljnim cijenama. Okupljanje i druženje ekipa počinje u popodnevnim satima 21. rujna, najavio je uime organizatora Mihovil Vudrag, jedan od najuspješnijih hrvatskih sportskih ribolovaca.

Napominje da bi se ekipe koje namjeravaju sudjelovati trebale što prije prijaviti jer je broj mjesta ograničen, a interes za Orada kup svake godine sve veći. Primjerice, prve godine bilo je prijavljeno 12, druge 24, a lani 31 ekipa.

Prijave se šalju na e-mail: mihovil.vudrag@svendsen-sport.com i tomo.sestak@gmail.com  Sve informacije mogu se dobiti i telefonski – 095/ 8951-382 Mihovil Vudrag i  098/610-042 Tomislav Šestak.

IZVORNaši školji
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.