Dream Cruises bit će proširen kruzerom „Explorer Dream“

301
Foto: ilustracija / Pixabay CC0 Creative Commons licenca

Genting Cruise Lines najavio je najnoviji dodatak obitelji Dream Cruises – kruzer „Explorer Dream“ od 75.338 bruto tona, predviđen za 1.870 putnika koji će se pridružiti floti u proljeće 2019.

Nekadašnji „SuperStar Virgo“, sestrinskog branda Star Cruises, „Explorer Dream“ će u ožujku 2019. proći obnovu vrijednu 30 milijuna dolara.

„Explorer Dream“ će ojačati brand Dream Cruises u sjevernoj Kini s matičnim lukama u Šangaju i Tianjinu tijekom proljeća/ljeta 2019. uz izbor krstarenja iz tih luka u Japan, Rusiju, Hong Kong i Filipine.

“Dream Cruises će proširiti svoju prepoznatljivost branda na 300 milijuna Kineza u Šangaju i Tianjinu/Pekingu sljedećeg ljeta, kao i ponuditi krstarenja u Australiju i Novi Zeland svojim putnicima iz Azije tijekom zime 2019. – prvi put Dream Cruises će ploviti izvan Azije”, rekao je Tan Sri Lim Kok Thay, izvršni predsjednik Genting Hong Konga.

Prvi korak u razvoju Dream Cruisesa u Global Cruise Line u Aziji je plovidba izvan azijskih voda u jesen/zimu 2019. godine kada će „Explorer Dream“ imati matičnu luku u Sydneyu i Aucklandu.

“Ubrzat ćemo ovu viziju kako bismo razvili Dream Cruises u azijski Global Cruise Line pomoću jednog od najomiljenijih brodova „SuperStar Virgo“”, dodao je Tan Sri Lim.

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.