OTP Premium: Individualan pristup i savjet u korištenju širokog spektra financijskih usluga

2673

Želite znati da se o vašim financijama vodi posebna briga u vašem odsustvu? Miran san od sad osim uz paket OTP Plus možete osigurati i ugovaranjem paketa usluga OTP Premium koji također nudi proizvode i usluge namijenjene bržem i jednostavnijem upravljanju vašim financijama uz usluge ORYX asistencije.

Uz otvaranje i vođenje računa bez naknade, otvaranje i izvršenje trajnih naloga te doznaka iz inozemstva – sve bez naknade – ovaj paket usluga nudi i povoljniju kamatnu stopu na revolving kredit po Visa Gold kreditnoj kartici, te povoljnije kamate na oročenja. Također vam isti osigurava značajne uštede prilikom realizacije kredita obzirom da paket nudi besplatnu obradu kreditnog zahtjeva i pokriva troška procjene tržišne vrijednosti.

Upravljati svojim financijama možete na bilo kojem mjestu i u svako doba korištenjem usluga Internet i mobilnog bankarstva. Internet bankarstvo za građane omogućuje vam obavljanje brojnih financijskih transakcija uz niže naknade, a  usluzi možete jednako kvalitetno pristupiti s bilo kojeg uređaja, radilo se o računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Više od trideset usluga te pristup programu vjernosti OTPetica čini Internet bankarstvo OTP banke nezaobilaznim alatom upravljanja osobnim financijama. U ovom paketu koristiti ga možete bez mjesečne naknade i uz popuste na izvršenje online plaćanja.

Kao što je navedeno, paket OTP Premium nudi vam i usluge ORYX –a, Pomoć u kući i Pomoć na cesti Classic.

Pomoć u kući vam omogućuje organizaciju pomoći u hitnim slučajevima te popravak i otklanjanje kvara koji je nastao u stanu ili kući dok Pomoć na cesti Classic omogućuje besplatnu tehničku pomoć na cesti u zemlji i inozemstvu.

Sve dodatne informacije o OTP paketima, kao i o ostalim proizvodima i uslugama, potražite na našoj Internet stranici www.otpbanka.hr ili u najbližoj poslovnici OTP banke.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.