Brod “Ulysses” tvrtke Irish Ferries ostaje izvan službe

209
Foto: ilustracija / Pixabay CC0 Creative Commons licenca

Tehnička pitanja koja se tiču broda „Ulysses“ kompanije Irish Ferries ozbiljnija su nego što se prvobitno mislilo, izvijestila je tvrtka.

Vrijeme kada će brod biti izvan službe produljuje se na još tjedan ili dva, dodala je brodarska tvrtka.

Irish Continental Group (ICG), koji upravlja brodom „Ulysses“ na ruti Dublin- Holyhead, prijavio je 24. lipnja tehnički kvar na propeleru i po dolasku na suhi dok u Belfastu 28. lipnja, bilo je za očekivati da popravak neće trajati duže od pet dana te da će brod nastaviti ploviti 4. srpnja.

Međutim, popravci još nisu dovršeni, navode stručne službe.

“Prije njegovog povratka u službu, prilagodit ćemo rasporede naših drugih brodova kako bi se smanjile poteškoće u transportu na ruti Dublin – Holyhead. Tako će na ruti raditi „Epsilon“ prema istom rasporedu, dok će „Dublin Swift“ biti dodan za noćnu plovidbu”, izjavio je Irish Ferries.

“Irish Ferries se ispričava svim putnicima i klijentima koji preveoze terete zbog ove tehničke poteškoće. Unatoč našim najvećim naporima, ne možemo pronaći zamjenski brod u ovo vrijeme vrhunca turističke sezone. To je prvi veliki problem s „Ulyssesom“ od njegove implementacije na rutu Dublin-Holyhead u 2001.”, dodala je tvrtka.

RI

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.