CMA CGM jača veze s DP World

367
Foto: DP World

Francuski prijevoznik CMA CGM proširio je dugogodišnje partnerstvo s lučkim operatorom DP World Australia s obzirom na servisiranje CMA CGM kontejnerskih brodova na terminalima u Brisbaneu, Sydneyu, Melbourneu i Fremantleu.

Izvršni direktor DP World Australia, Paul Scurrah, izjavio je kako nastavak partnerstva pruža tvrtkama snažnu platformu za budući rast na australskom tržištu.

“Novi ugovor produbljuje već vrlo snažno partnerstvo i veselimo se našem rastućem odnosu s CMA CGM Grupom kao jednim od naših ključnih kupaca. Partnerstvo pruža stranama brojne mogućnosti za ulaganje i daljnje proširenje svojih usluga izvan naših postojećih operacija i lokacija”, dodao je Scurrah.

Prema direktoru tvrtke ANL, Xavieru Eiglieru, proširenje ugovora je strateški važno za CMA CGM Grupu i ANL, njegovog glavnog operatera u Australiji, jer osigurava tvrtkama pristup kvalitetnim operacijama u Australiji.

“Brodski prijevoz je vrlo konkurentno okruženje i naši kupci računaju na nas za pravovremenu pošiljku i dolazak robe, a mi se oslanjamo na performanse naših odabranih klijenata”, dodao je.

Dogovor dolazi nekoliko tjedana nakon što je Melbourn terminal tvrtke DP World Australia, smješten na West Swanson doku, 27. ožujka pozdravio dvije nove ZPMC dizalice.

Teške 1200 tona, dizalice mogu podići 75 tona, ekvivalentno težini Boeinga 737. Nove ZPMC dizalice mogu servisirati velike brodove koji prevoze do 10.000 kontejnera.

DP World Australia nedavno je uložio 180 milijuna dolara u lučku opremu na nacionalnoj razini, od čega je 70 milijuna eura uloženo u Melbourne Terminal.

R.I.

IZVORWorld Maritime News
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.