Kompanija Winning floti dodala dva Capesize broda

218

Kineski brodar Winning Shipping je sklopio dogovor za Capesize brod vrijedan 50 milijuna dolara. Izvori potvrđuju da je ova kompanija sa sjedištem u Singapuru svojoj floti dodala dva broda.

Winning je trenutno u procesu ekspanzije, na svojim stranicama traže novo osoblje, stoga nije iznenađenje da su svojoj floti dodali dva broda od 203,000 dwt, „Mineral Nippon“ iz 2007. godine i „Rubena N“ iz 2006. godine. Brodovi su kupljeni od kompanije Grace Ocean.

Na Internet stranicama Winning Shippinga stoji slijedeća obavijest: „Naš plan je da u budućnosti kupimo još brodova. Trenutno naša Capesize flota broji 31 brod.“

Winning Shipping svoje početke ima u 2002. godini kada je njezin direktor Sun Xiushen pokrenuo poslovanje u Hong Kongu kako bi se uključio u kinesko tržište aluminija. Godinu dana kasnije, Winning Shipping je u charter uzeo flotu brodova te prvi brod kupio 2007. godine.

Jedan od glavnih razloga nedavnog uspjeha ove kompanije je prijevoz boksita i poslovanje sa Afrikom zbog čega su od početka 2016. godine svojoj floti dodali 17 brodova. Prvu pošiljku boksita su imali prije tri godine.

IZVORSplash247
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.