KLIPER- ustanova za obrazovanje kadrova u pomorstvu

PR članak

2977

Prva smo privatna škola koja je započela sa doškolovanjem i prekvalifikacijom polaznika zainteresiranih za obrazovanje u pomorskim zanimanjima u Republici Hrvatskoj, a danas smo prepoznati kao pomorski obrazovni centar izvrsnosti usmjeren isključivo na obrazovanje i obuku pomoraca sa najsuvremenijom nastavnom i simulacijskom opremom.
Naši su predavači visokoosposobljeni stručnjaci s dugogodišnjim praktičnim iskustvom u pomorstvu te položenim najvišim ovlaštenjima sukladno međunarodnim pomorskim zahtjevima.

Ponosni smo da kontinuiranim radom na povećanju kvalitete naše ustanove osiguravamo veću konkurentnost i razinu obrazovanja naših pomoraca te tako sudjelujemo u njihovom boljem pozicioniranju u svijetu.

Naša je ustanova od samog osnivanja certificirana po ISO sustavu kvalitete po novoj normi sustava upravljanja kvalitetom HRN EN ISO 9001:2009.

KLIPER- ustanova za obrazovanje kadrova u pomorstvu upisuje već 11. naraštaj polaznika obrazovanja odraslih u program PREKVALIFIKACIJE I STJECANJA SREDNJE STRUČNE SPREME ZA ZANIMANJA POMORSKI NAUTIČAR I TEHNIČAR ZA BRODOSTROJARSTVO.

Također upisujemo polaznike i u program usavršavanja u POSEBNOM PROGRAMU IZOBRAZBE ZA ČASNIKA ELEKTROTEHNIKE.

Polaznici naših programa su oni
– koji žele nastaviti svoje, iz nekog razloga, prekinuto školovanje
– koji su se već okušali u pomorskoj karijeri pa žele napredovati u struci
– sa završenim srednjoškolskim i visokim obrazovanjem koji na tržištu ne uspijevaju pronaći posao u svojoj struci pa se žele prekvalificirati u pomorska zanimanja

Osim navedenih programa polaznicima je omogućeno i polaganje svih ispita dopunske osposobljenosti sukladno STCW (Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) konvenciji u najmodernijem centru za izobrazbu pomoraca DIVERSO IMPEX

Više informacija na www.kliper.hr ili na 021 781 041/095 222 3000.

Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.