PoA: Pretovar dva broda sa dva krana

298

Iz AD Port of Adria (PoA) jučer je priopćeno da su, prvi put u povijesti lučkog pretovara u Baru, istovremeno iskrcavali kontejnere kranovima s dva kontejnerska broda.

Riječ je o brodovima “Max Ventura” i “”E.R. Wellington” koji su vezani i opsluženi na Gatu 1. Navodeći da višestruka ulaganja kompanije “daju željene rezultate”, iz PR službe ovog lučkog operatera su objavili da je svaki brod servisiran jednim kontejnerskim kranom, uz kontinuiranu podršku univerzalne pokretne dizalice.

“Time smo pružili kvalitetnu, produktivnu i efikasnu uslugu našim partnerima. Nabavkom novog Liebherr STSG krana, zajedno sa postojećim kranom i svim ostalim pratećim investicijama kao što su horizontalna oprema, novi terminalski softver i razvoj ljudskih resursa, AD PoA je sada u mogućnosti da simultano i uspješno pretovari kontejnere s oba broda. Kompanija Port of Adria, uz podršku (većinskog vlasnika) Global Ports Holdinga nastoji da se taj kontinuitet promjena i inovacija nastavi u svim aspektima svog poslovanja”, dodali su iz PR službe PoA.

IZVORBARinfo
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.