AMELS dobio novu narudžbu za 78-metarsku jahtu

275

Nizozemski proizvođač luksuznih jahti AMELS sa zadovoljstvom je objavio novu narudžbu za 78-metarsku AMELS Full Custom jahtu od tvrtke Espen Øino, s kojom je ugovor potpisan tijekom Monaco Yacht Showa 2017. Po isporuci jahte 2021. godine, bit će to najveća AMELS jahta izgrađena do danas .

“Ovo je posebno značajan ugovor za AMELS i veliki kompliment za našu Full Custom ekipu”, komentirala je Rose Damen, komercijalna direktorica AMELS-a. “Svi u AMELS-u radujemo se suradnji s vlasničkim timom i dizajnerima jahti kako bi stvorili ovu lijepu novu prilagođenu jahtu s apsolutnom vrhunskom kvalitetom po kojoj je AMELS poznat.”

Dok daljnji detalji projekta još nisu otkriveni, zna se da će jahta, od približno 2.850 BRT, biti najveća ikad izgrađena u brodogradilištu.

“Našem timu je sada prvi put da surađuje s AMELS-om na projektu jahte i impresionirani smo know-how i profesionalizmom kojeg je izgradio AMELS tim. Veselimo se zajedničkom radu kako bi ovaj brod bio jedinstvena prilagođena jahta na koju svi možemo biti ponosni”, rekao je Espen Øino.

Vlasnik je odabrao Zuretti Interior Designers kako bi stvorio interijer.

“Vrlo smo ponosni na povjerenje koje su nam vlasnik i AMELS brodogradilište ukazali odabiru našeg dizajnerskog studija za sudjelovanje u ovom projektu”, kaže François Zuretti.

“Biti uključen u novu generaciju AMELS jahti po mjeri još je jedna velika prilika kako bismo se i dalje nastavili posvećivati razvoju jedinstvenih jahti koje su suvremeni, udobni, funkcionalni brodovi s različitim etničkim obilježjima”.

AMELS Full Custom tim razvija brodsku arhitekturu i inženjering, a menadžer Roeland Berrevoets, koji je vodio razvoj projekta u AMELS-u, kaže:

“Ovaj novi AMELS projekt je velika jahta sa zahtjevnom specifikacijom koja će još jednom predstaviti ono što smo sposobni u gradnji velikih jahti. Uložili smo puno vremena i resursa da razvijemo naš tim i naše objekte u Vlissingenu za izgradnju, tako da nam je ovo nagrada za naš trud.”

AMELS upravlja najvećim objektom za superjahte u Nizozemskoj, s modernim klimatizacijskim proizvodnim pogonima, uključujući tri suha doka do 215 metara duljine. AMELS je isporučio oko 60 jahti, uključujući jahte poput 83-metarske „Here Comes The Sun“ dosad najveće AMELS jahte do sada u odnosu na dužinu, te 73-metarske „Ilone“.

IZVORDamen
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.