Northern Shipping Company isporučila teški teret

402

U srpnju su dva broda kompanije Northern Shipping Company M / V “Kapitan Yakovlev” i M / V “Kapitan Mironov”, u službi u EU-Baltičkom području, isporučile ogromne heavy lift terete iz luke Antwerpen u St. Petersburg, javili su iz NSC u srijedu.

Brod „Kapitan Yakovlev“ prevezao je reaktor sinteze metanola od 136 tona u terminal MSCC Bronka. Teret ide u Shchekin  u Tuli. Brod „Kapitan Mironov“ isporučio je u Bashkiriu dva tehnološka prstena promjera 8,4 metra, a težine 36 tona.

NSC brodovi staju u sve glavne terminale u Big Port u St. Petersburgu. Luke u koje staju njihovi brodovi su slijedeće: St. Petersburg – Antwerp – Rotterdam – Hamburg. Agent je NSC-eva podružnica NSC-Petersburg.

OJSC Northern Shipping Company jedna je od najvećih u sjeverozapadnoj regiji Rusije koja je specijalizirana za globalni pomorski prijevoz tereta, uključujući i rutu Sjevernog mora. Northern Shipping Company posjeduje i upravlja flotom višenamjenskih brodova za suhi teret nosivosti od 2.500 do 14.000 tona, koje prevoze sve vrste suhih tereta, uključujući radioaktivne i opasne proizvode.

IZVORVessel Finder
Podijeli objavu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.