Postani stručni prvostupnik inženjer inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta

5783

Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment u Splitu osnovana je 2011. godine. Razlog osnutka bila je utvrđena deficitarnost stručnih kadrova u pomorskoj industriji Republike Hrvatske, ali i svjetskim okvirima u cjelini te potrebama za obrazovanim stručnjacima koji mogu kreativno odgovoriti na zahtjeve razvoja pomorstva i prometa.

Stručni studij Inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu traje tri godine, a težina studija je 180 ECTS bodova. Studijski je program reakreditiran od Ministarstva znanosti obrazovanja RH.

Tijekom studija se studenti obrazuju za temeljna teorijska i praktična znanja i stječu zvanje stručni prvostupnik (baccalaureus) inženjer inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu (bacc.ing.admin.nav.).

Studijski program omogućuje kvalitetnu praksu i stjecanje znanja i vještina iz područja: tehnike i tehnologija pomorskog prometa, menadžmenta rizika, primijenjene matematike i statistike, informatike, informacijskih sustava, ekonomike poduzeća, pomorskog prava i osiguranja, komunikologije, logistike, stranih jezika, te upravljanja brodovima i flotom.

Moguće su i PREKVALIFIKACIJE ZA OVO ZANIMANJE.

Priznajemo ECTS bodove prilikom prelaska s drugih fakulteta. Upis moguć i bez državne mature. Glavni uvjet za upis je intervju i završena trogodišnja i četverogodišnja srednja škola.

Moguće zapošljavanje u struci je u različitim pomorskim i prometnim ustanovama i tvrtkama čije su djelatnosti usko povezane s pomorstvom (lučke kapetanije, ministarstvo nadležno za pomorstvo, luke, lučke uprave, brodari, pomorske agencije, otpremnici, carina, transportne tvrtke i dr.). U zapošljavanju već postoje pozitivna iskustva.

Visoka škola je mala i posvećuje se svakom studentu, ali i dovoljno velika da osigura sve neophodne resurse i tehnologiju za formiranje budućih menadžera u pomorstvu. Upravo zato je pravo mjesto za stjecanje dobrog obrazovanja, bogatog iskustva i proširenje vaših vidika.

Više informacija možete pronaći na linku.

Podijeli objavu

1 KOMENTAR

  1. Poštovani,
    mogu li se ja zaposliti kod vas, imam 7 godina rada u projektnome birou (elektro odjel) brodogradilišta “Split” i oko 23 godine navigacije na skoro svim vrstama brodova…
    Pozdrav, ugodna večer

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.